کد خبر: 460603

"کاسبان عفو رهبری" اما و اگر تعیین می‌کنند!

محمود واعظی، کنشگر سیاسی نزدیک به جریان اصلاحات و رئیس دفتر رئیس‌جمهور سابق در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا پیرامون اقدام پدرانه رهبر معظم انقلاب مبنی بر عفو محکومان و متهمان اغتشاشات اخیر، تأکید کرد که آثار این تصمیم فراتر از عفو محکومان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، محمود واعظی، کنشگر سیاسی نزدیک به جریان اصلاحات و رئیس دفتر رئیس‌جمهور سابق در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا پیرامون اقدام پدرانه رهبر معظم انقلاب مبنی بر عفو محکومان و متهمان اغتشاشات اخیر، تأکید کرد که آثار این تصمیم فراتر از عفو محکومان است.

او اما در ادامه تصریح می‌کند: رهبر انقلاب آغوش نظام را به روی همه فرزندان این کشور گشودند؛ با تدبیر رئیس محترم قوه قضائیه این عطوفت شامل محکومان و متهمان شد اما باید تمام دانشجویان، هنرمندان، روزنامه‌نگاران، فعالان سیاسی و کنشگران اجتماعی و ایرانیان خارج از کشور را به چشم فرزندان عزیز این کشور دید که آغوش گشوده نظام، همه آنها را دربرمی‌گیرد![2]

*بدون هیچگونه کنایه یا اسائه ادبی اما آقای واعظی باید بداند که هیچیک از مردم و هیچ رکنی از ارکان حکومت جمهوری اسلامی از یک جریان ورشکسته سیاسی و اجرایی که هیچ هنری در کارنامه خود نداشت؛ انتظار ندارند که به پیوست‌ها و باید و نبایدهای تصمیم پدرانه رهبر معظم انقلاب بپردازند.

چه اینکه اولا تعیین این پیوست‌ها یک کار غیر عقلانی است زیرا تصمیم عفو در حیطه اختیارات ولی فقیه بوده و ثانیا و فرض بر اینکه چنین اقتراحی هم روا باشد؛ البته نظر صاحبان کارنامه لازم است نه کسانی که در دوران بروز مدیریت اجرایی خود منتظری گلابی‌های برجام بودند، به منتقدان می‌گفتند: "بی‌شناسنامه" و نقششان در بروز آشوب‌های آبان 98 هم هنوز واکاوی نشده است.

مجددا دقت شود که منظور ما هرگز کنایه زدن یا اسائه ادب نبوده و نیست بلکه این منطق محض سیاست است که می‌گوید هرکس باید در جای خود حضور داشته باشد و محل سخنش؛ محمل عقلانیت باشد نه محملی برای پوپولیسم و از این قبیل!

چه اینکه "امّا"ی نقل شده در کلام واعظی به معنی سوء استفاده از پدرانه‌های رهبر مظلوم اما مقتدر نظام جمهوری اسلامی است و اینطور القا می‌کند که باید در پیوست این تصمیم؛ آن دانشجوی پیوسته به منافقین، آن هنرور برنشسته در رسانه منافقین و آن فعال سیاسی اپوزسیون که سال‌ها علیه جمهوری اسلامی جنگیده و پشیمان هم نیست؛ جملگی بخشیده شوند!

ما قضاوت درباره این بداخلاقی و بد دلی پیرامون تصمیم پدرانه و پر مهر رهبر معظم انقلاب را بر عهده مردم و مخاطبان محترم می‌گذاریم.